TillbakaÖjarn, Strömsunds kommun. Photo by Finn Mund/Unsplash.
August 16, 2021

Verksamhetschef sökes till nystartad verksamhet

Vill du vara med och starta och driva ettnytt HVB? Har du goda ledaregenskaper och brinner för kvalitet liksom för målgruppen? Gillar du att ta dig an nya utmaningar? Då kan detta vara något för dig.

För kunds räkning söker vi en verksamhetschef/föreståndare till en ny HVB verksamhet utanför Strömsund iJämtlands län. Målgrupp för verksamheten är pojkar 14-18 år med social problematik. Vi söker dig som vill vara med och starta upp verksamheten och därefter fortsätta att leda och utveckla den.

Om rollen

I rollen som verksamhetschef är du ytterst ansvarig för att på bästa sätt tillgodose placerade individers behov av omvårdnad samt trygg och säker vård. Du har budget- och resultatansvar samt personalansvar.

Vi förväntar oss att du är en aktiv och närvarande chef som bygger ett kompetent och engagerat team. Du säkerställer efterlevnad av företagets värderingar, aktuella avtal och gällande lagstiftning. Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med klienter, medarbetare och närstående liksom ett gott samarbete med det lokala samhället.

Vem är du?

Du är affärsmässig och har god servicekänsla. Du tar dig an utmaningar genom att vara kreativ och lösningsfokuserad. Förändring ser du som en naturlig del av en verksamhets utveckling. Du är enperson som snabbt blir trygg i din yrkesroll och är bekväm med att utvecklas i din kommunikation med klienter, närstående och andra intressenter. Du har lätt för att samarbeta och interagera med andra människor. Som ledare är du tydlig, strukturerad samt kommunikativ och du vågar fatta beslut.

Din bakgrund

Vi vill att du har:

• högskole- eller universitetsutbildning som socionom, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

• dokumenterad flerårig ledarskapserfarenhet från liknande verksamhet

• erfarenhet av arbete med målgruppen

• dokumenterat god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift

• B-körkort

Att du blir godkänd som föreståndare enligt IVO: s tillståndsprövning samt har godkänt utdrag ur belastningsregistret är en förutsättning för anställningen.

Anställningsform: Tillsvidare, 6 mån. provanställning tillämpas

Tjänstgöringsgrad: Deltid efter överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

 

Sista ansökningsdag är 2021-11-19. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du söka tjänsten eller bara veta mer om den eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att mejla oss på: info@creativastrategy.com

 

Välkommen med din ansökan!