TillbakaJosefin Adolfsson, tillträdande VD Creativa Strategy
August 15, 2021

Josefin Adolfsson ny VD på Creativa Strategy

Josefin Adolfsson har utsetts till ny VD för Creativa Strategy. Josefin är för närvarande avdelningschef för Online Fullfilment Sverige AB.  

– Jag är stolt och glad att Josefin tackat ja till tjänsten som VD för Creativa Strategy. Josefin har i många år arbetat med att aktivt utveckla kundernas affärer och har en tävlingsinstinkt som vi ser som en viktig del för att kunna erbjuda verklig förändring för våra kunder, säger Susanne Sidén, ordförande Creativa Strategy.

Creativa Strategy erbjuder hållbara affärsutvecklingstjänster vad gäller strategi, försäljning och leverans. Erbjudande syftar till att stärka våra kunders position samt öppna dörrar till nya marknader.  

– Josefin har med sin bakgrund från försäljning i kombination med sin entreprenöriella attityd en perfekt profil för att driva Creativa Strategys utveckling framåt. Dessutom har hon, sina unga år tilltrots, skaffat sig en gedigen ledarerfarenhet, säger Susanne Sidén.

– Jag är glad för förtroendet att leda Creativa Strategys resa framåt och att fortsätta utveckla attraktiva erbjudanden till företagare och ledare som vill bli långsiktigt hållbara på riktigt. Det handlar om en helhet av ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet tillsammans med kreativitet och kritiskt tänkande. Alltså riktigt effektfull affärsutveckling, säger Josefin Adolfsson, tillträdande VD Creativa Strategy.

Creativa Strategy fortsätter växa och rekryterar just nu bid manager.