TillbakaPorträtt av Amelie Gustafsson i en sommarpark
August 9, 2021

Creativa Strategys Amelie Gustafsson blir mäktigaste politikern i Burlöv

Creativa Strategys Amelie Gustafsson valdes i juli till kommunstyrelsens ordförande i Burlöv. Det gör henne, enligt Sydsvenskan, till ”Burlövs mäktigaste politiker”. Idag smygstartar hon sitt nya uppdrag. 

– Samverkan mellan offentlig och privat sektor är i kärnan av vårt erbjudande för här finns stora möjligheter till långsiktigt hållbara lösningar. Här har politiken också en viktig roll och vi är glada att se att Amelie tar chansen att påverka utvecklingen i sin hemkommun från det perspektivet, säger Susanne Sidén, ordförande Creativa Strategy.

Creativa Strategy startade under våren 2019 med syfte att stötta företag och organisationer i dess arbete med hållbar affärsutveckling. Dess processer och metoder bygger på starka, traditionella strategiverktyg i kombination med erfarenhet från ledare av värderingsdriven affärsutveckling samt den senaste forskningen kring hållbar verksamhetsutveckling.

Amelie, som varit med företaget sedan 2019, har arbetat med nationella kunder inom en rad branscher som omsorg, medicinska produkter och hjälpmedel, kommunikation samt med verksamhetsutveckling för kommuner och regioner. Hon tar nu tjänstledigt för att satsa på uppdraget som kommunstyrelsens ordförande.

– Amelies kompetens har varit oerhört värdefull under uppbyggnaden av vårt erbjudande, framför allt vad gäller stöd till privata företag i deras arbete med offentlig sektor, säger Susanne Sidén.

Foto: Privat